Maatregelen i.v.m. Corona

We gaan weer naar school! We hopen dat iedereen van een fijne vakantie heeft genoten en gezond weer is gestart.
Een nieuw begin is altijd even spannend. Dit jaar een beetje extra, omdat er nog steeds maatregelen gelden en afspraken zijn die we, vanwege Corona, zullen moeten respecteren en naleven.

Voor een paar afspraken vindt u hieronder nog wat aanvullende informatie die op onze school gelden.

Regels op hoofdlijnen
We starten het schooljaar als volgt:

We starten het schooljaar als volgt:

Om voorzichtig te blijven zullen we grote groepen ouders voorlopig nog niet toelaten in de school. Dit geeft rust in de school en is duidelijk voor kinderen en ouders. Ouders brengen en halen hun kind(eren) tot het hek en komen alleen op afspraak in de school. Voor het ophalen geldt dat ouders van kind in groep 1-2-3-4 op het schoolplein mogen wachten.
Wanneer u een afspraak heeft, kunt u de school de school via de hoofdingang betreden. Er zal bij de ingang van de school een intekenlijst liggen waarop u uw naam en de datum dat u een afspraak heeft, moet noteren. U mag de school betreden wanneer u alle vragen van de gezondheidsvragenlijst met nee kunt beantwoorden. Deze vragenlijst kunt u hier alvast lezen.

Bezoek van externen (nieuwe ouders, ambulant begeleiders, monteurs en andere bezoekers): ook dit gebeurt alleen op afspraak. Bezoekers vullen bij binnenkomst dezelfde gezondheidsvragenlijst in en noteren hun gegevens

We eten allemaal onze lunch op school. Net voor de zomervakantie hebben we u geïnformeerd dat het continurooster definitief is ingevoerd.

Thuisblijfregels – Deze kunt u hier lezen.
We passen de RIVM-adviezen en richtlijnen die gelden voor het (basis)onderwijs toe.
De school zal bij een ongewoon aantal leerlingen met klachten (vanaf drie leerlingen per groep) contact opnemen met de GGD.
Dit betekent dat het belangrijk is dat u ons voorziet van de juiste informatie. Neem voor vragen, zorgen en ziekmelden dan ook telefonisch contact op met school (0168-325997)

 

Laatste nieuws

Jeelo

Hier vindt u wat achtergrondinformatie over het eerste thema binnen JEELO (Je Eigen Elektronische Leeromgeving) ...
[lees verder]

Schooljaar 2020-2021

Ondanks alle maatregelen wensen we iedereen fijne feestdagen en bovenal een gezond begin van 2021! Lees verder bij:   Ouders - maatregelen i.v.m. ...
[lees verder]