Kwaliteitskring / koffiegesprek

Ieder schooljaar plannen wij een kwaliteitskring met een aantal ouders.
Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan wij dan graag met ouders in gesprek over De Regenboog. In een ontspannen sfeer bespreken we onderwerpen die ouders aandragen, maar ook onderwerpen waar wij de input van ouders graag horen, passeren de revue.
Omdat we er veel waarde aan hechten om de mening en gedachten van ouders te horen, hopen we op een grote en positieve respons. Bij veel aanmeldingen kunnen we twee rondes plannen.

U bent welkom!

 

Verslagje van de laatst gehouden Kwaliteitskring –  d.d. 29 februari 2016
Met vier moeders kwamen we op maandagochtend 29 februari bij elkaar in de kwaliteitskring. We hebben in een open, gezellige sfeer gesproken over de ouder- en leerlingenenquête. Leer- en verbeterpunten, maar ook veel positieve zaken van onze school kwamen hierin naar voren. Interessant om te bekijken waar opvallende zaken zitten!

De school is steeds in ontwikkeling en speelt daarmee in op allerlei nieuwe aspecten van ons dagelijks leven waar onze kinderen mee te maken krijgen. Het belang van onze kinderen staat daarbij voorop. Leuk om mee te denken, mee te praten en elkaar op deze ochtend te ontmoeten!

Van een ouder uit groep 2

Laatste nieuws

Reünie!

Op zaterdag 6 oktober 2018 staat er een reünie gepland vanwege 25 jaar bestaan van De Regenboog. Alle oud-leerlingen vanaf 18 jaar (en ook oud-person ...
[lees verder]