BSO en VSO

Beste ouder, verzorger,

U bent eerder dit jaar geïnformeerd over onze samenwerking met kinderopvangorganisatie Kibeo. Uw kind kan in het nieuwe schooljaar bij Kibeo terecht voor dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO).

Spelenderwijs leren in de peutergroep
Vanaf maandag 3 september kan uw peuter spelen bij de peutergroep. We starten niet meteen na de zomervakantie, op die manier is er voldoende tijd om met iedere ouder een kennismakinggesprek te hebben. Wij werken met Peuterstart; de programma’s van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Zo wordt uw kind goed voorbereid op de basisschool en is straks de overstap niet meer zo groot!
Uw peuter kan op maandagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur spelen bij de peutergroep. Het eerste kwartier kan u uw kindje brengen en het laatste kwartier kunt u hem of haar weer ophalen. De peutergroep sluit aan op de openingstijden van school. Bij voldoende interesse is er de mogelijkheid om de opvangdagen uit te breiden.

Plezier na schooltijd
Ook bij BSO is een hoop te beleven! De aanmeldingen stromen binnen. Vanaf maandag 20 augustus kunnen alle kinderen spelen in de BSO-ruimte aan de overkant van uw school. Vanwege de groei van de school heeft Kibeo hier een extra ruimte gehuurd. Wel kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten van de school. Het team is inmiddels bekend en maandag 2 juli krijgen we de sleutel van het pand. We gebruiken deze zomervakantie om te zorgen dat we er helemaal klaar voor zijn!

Vestigingsmanager op Kibeo Regenboogstraat
Ellen Groeneweg is als Vestigingsmanager (VM) betrokken op de vestiging. Zij is uw eerste aanspreekpunt en voert ook meerdere leidinggevende taken uit. Ze is snel bereikbaar en weet wat er speelt. Ze heeft veel ervaring met werken in de kinderopvang en is bekend met het creëren van een doorgaande leerlijn voor kinderen.

Een kijkje nemen
In de laatste week van de zomervakantie organiseren we een inloopmiddag. U bent dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Heeft u uw kind al ingeschreven voor opvang bij Kibeo, dan is er deze week ook ruimte voor het intakegesprek.
Daarnaast hebben we een
Facebookpagina voor de vestiging aangemaakt. Via deze pagina houden we u ook tijdens de zomervakantie op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Neem eens een kijkje en word ‘fan’ van ons!

Vriendelijke groet, Ellen Groeneweg Vestigingsmanager