BSO en VSO

Altijd een leuke dag bij Kibeo Regenboog

 Ontdekken bij de peutergroep
Wist je dat Kibeo een leuke peutergroep, speciaal voor 2- en 3-jarigen, heeft tegenover de basisschool van je kind? Hier kan je peuter maandagochtend en donderdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Op de peutergroep van Kibeo is er voor jouw peuter veel te zien, doen en ontdekken. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken en buiten kan je kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan.
Wij werken met Peuterstart; de programma’s van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Voor en na schooltijd gezellig spelen met vriendjes bij Kibeo
Je kind kan vóór en na schooltijd spelen bij de buitenschoolse opvang (BSO). De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van! Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes. De activiteiten zijn erg afwisselend; zo gaan we aan de slag met sportieve activiteiten en is er genoeg ruimte om te knutselen of spelletjes te doen!

Interesse
Wil je graag weten wat je netto kosten zouden zijn voor opvang bij Kibeo? Met de handige netto kosten calculator maak je eenvoudig zelf een proefberekening.
Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem direct contact op met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of 0113-760 250.